Patricia paay maurice dix. Leidt SEXTAPE tot ontslag van Patricia Paay's Toyboy Maurice Dix 2019-01-29

Patricia paay maurice dix Rating: 6,4/10 1531 reviews

Patricia Paay pissig over filmpjes: wie flikt haar dit?

patricia paay maurice dix

Door wie, vragen wij ons dan af. The end Patricia en Maurice woonden samen. De twee waren onafscheidelijk en staken hun liefde niet onder stoelen of banken. Het doet me denken aan haar grootste hit, vroeger: Die man dronk geen bier, maar tomatensap en zijn ouwe fiets die was altijd kapot. Laatst gewijzigd door fg22; 14 februari 2017 om 17:39 W2 zou er beter aan doen om die link naar xhamster weg te halen anders is hij binnenkort failliet.


Next

Patricia Paay: geen seks met schoonvader

patricia paay maurice dix

We hebben het nog steeds heerlijk samen. Ver-hergebruik op internet kan jpegs strippen van deze info. Ja strafbaar stellen zou mooi zijn, maar in deze wereld is privacy van de plaatser kennelijk een hoog goed. Ik denk dat de recherche allereerst Patricia zal moeten verhoren of ze zich kan herinneren of ze inderdaad er geen weet meer van heeft dat ze deze seks uitspattingen heeft beleefd en of ze ook nog weet dat het toen opgenomen is. Zij hebben de roddelbladen, etc nodig net als andersom Yep.

Next

Patricia Paay pissig over filmpjes: wie flikt haar dit?

patricia paay maurice dix

Ten onrechte wordt de conclusie getrokken dat dit om de vader van Maurice Dix, de vroegere partner van Paay zou gaan. Wat het filmpje zelf betreft: ieder zijn teug, eh, meug. Inmiddels meent iemand de tattoo te hebben herkend van de rug van deze man. Door zijn werkzaamheden kan het soms niet, maar in de weekenden zijn we altijd samen. Het is moedwillig iemand tot op het bot beschadigen, ik heb er geen goed woord voor over. Met filmpjes zal het moeilijker zijn , maar zal ongetwijfeld ook kunnen. Hypocriet hoe de heren het eerst zelf in het nieuws gooien, iedereen wakker schudden en er lekker aan verdienen niet te vergeten en vervolgens de helden spelen en nog meer eraan verdienen.

Next

Patricia Paay pissig over filmpjes: wie flikt haar dit?

patricia paay maurice dix

Denk maar aan de verhalen over dat meisje uit in geloof Werkendam waar Peter R ook al mee bezig is geweest. Patricia zou inmiddels al een nieuwe liefde aan de haak hebben geslagen en het is geen onbekende. Ik hoop dat ze zsm financieel geruïneerd worden. De vader van Maurice Dix, de ex-vriend van Patricia met wie ze de filmpjes maakte, heeft laten weten dat hij zijn zoon heeft herkend in de video. Duidelijk werd dat ze verdomd goed wist dat haar acties werden opgenomen.

Next

Grazia

patricia paay maurice dix

Dat lijkt hem echter niet dwars te zitten. Lees het hele gesprek met hem in de nieuwe Weekend. Een van de kandidaten, zeg maar. Is dat de man wiens stem te horen is op het pisfilmpje, aan het begin? Heb er ook even naar gekeken en heb een stuk meer waardering voor mevr. De hypocrisie droop weer eens van de buis. Ik twijfelde erover of het inderdaad om Patricia ging. Die beelden waren geplaatst vanaf een schoollocatie en de privacy van alle mensen op die school die niets te verbergen hebben en er ook geen last van zouden hebben als er gespit wordt in de internet historie op die school woog zwaarder dan het verwoestte leven van dat arme meisje.

Next

Patricia Paay: geen seks met schoonvader

patricia paay maurice dix

Patricia en haar ex-vriend Maurice. We doen overigens op seksueel vlak allemaal wel dingen die bij publicatie in media erg beschamend en schadelijk kunnen zijn. Hij heeft dezelfde tatoeage als zijn zoon op zijn rug. Hij kocht onlangs een matzwarte Jaguar. Tegelijkertijd naief omdat ze zich niet had gerealiseerd dat alles wat wordt opgenomen openbaar kan worden gemaakt.


Next

Patricia Paay pissig over filmpjes: wie flikt haar dit?

patricia paay maurice dix

Wat mij betreft aan de schandpaal met mensen die haatporno plaatsen, maar helaas werkt het zo niet. Als je haar in dit filmpje echt niet herkend word het echt wel tijd voor een bezoekje aan de Pearl of Specsavers!! Hij vroeg haar vorige week super romantisch 'verkering' en deelde hier een filmpje van op social media zodat de hele wereld mee kon genieten. Dat maakt mensen nou eenmaal nieuwsgierig. Peter kent dit spel als geen ander. Het tweede filmpje had ik ook nog het idee dat dit door een derde persoon is opgenomen. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Maar aan die romance is een einde gekomen, bleek onlangs.

Next

Patricia Paay: geen seks met schoonvader

patricia paay maurice dix

Beide hebben ze deze tattoo! Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Dit is echt voor het eerst in 20 jaar dat er iets interessants mbt LaPaay in de media komt. Dat geldt voor zowel seksuele beelden alsook geweldsdaden. Ook al zouden wel of niet werkelijke opnamen zijn van Patricia en de man met tattoo. Neem contact op via bovenstaande gegevens. Pikant in de discussie, vooral bij Eva Jinek gisteravond: Peter de Vries die zijn gal spuugde over Dumpert en Geenstijl. Het beste is snel een wet invoeren waarmee degenen die schadelijke beelden over anderen op internet plaatsen hard worden aangepakt.

Next

Grazia

patricia paay maurice dix

Ook bij Jinek zelf, natuurlijk, die even heel pissig werd toen werd gesuggereerd dat zij óók voor de kijkcijfers aandacht aan het onderwerp besteedt. Het resultaat was een permanente ban: Dat zijn de kenmerken van dat organisatie die ook de politiek in wil. Duidelijk werd dat ze verdomd goed wist dat haar acties werden opgenomen. W2 zou er beter aan doen om die link naar xhamster weg te halen anders is hij binnenkort failliet. Sociale media is enerzijds iets moois maar tegelijkertijd moeten dit soort voor mensen erg vernederende zaken begrensd en aangepakt worden. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Next

Patricia Paay: geen seks met schoonvader

patricia paay maurice dix

Dit is de foto van de vrouw in het filmpje. Daarvoor had zij relaties met twintigers Nicky van Dam en daarna Maurice Dix. Maar hij knalde 'm er gewoon bovenop! Hoe dom kun je zijn. Die deutsche Version ist völlig selbstständig, komplett übersetzt und verwendet eine ganz andere Struktur. Het lijkt erop dat op filmpje-1 de man de beelden heeft gemaakt. En ben het met Hendrik Jan eens dat beide betrokkenen er weet van hadden dat het opgenomen werd. Even zelf Googlen naar die video kan echt iedereen.

Next