Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud. Hoger dan de blauwe luchten 2019-02-11

Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud Rating: 7,6/10 468 reviews

Above the blue sky. Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud. Kinderliedje. Slaapliedje. Lullaby, Children song, SATB. sheet music for Voice download free in PDF or MIDI

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Rood wil zeggen dat je wachten moet. Soms een liedje zingen en soms bidden. Tel de sterren in de nacht: zo groot wordt jouw nageslacht! Een web tussen takken, een web in het raam, een web in alle gaatjes. Tekst: Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud woont de Vader in de hemel die van alle kinderen houdt Ook voor zieke kinderen zorgt Hij kent hun tranen en hun pijn ja, voor de grote en voor de kleine wil de Heer een helper zijn Daarom vragen wij eerbiedig vouwen wij de handjes saam Heer die altijd naar ons luistert neem dan nu ons danklied aan Amen. De autogassen hier zijn erg goor. We gaan met gids Fausto en Belgische Jan op pad. Daar gaan we nu mee trommelen, van rommel-de-bommel-de-bom.

Next

~ elize

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. . Ik heb maar twee paar schoenen aan, een van stof en een van leer. . Inge heeft d'r inentingen gehad, de honden hier ook, hebben we ons laten vertellen, dus met alleen een beetje bloed en de volgende dag een blauwe plek, maken we ons geen zorgen.

Next

Kaart: Hoger dan de blauwe luchten

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

We hebben enorm geluk met het weer en hebben een fan-tas-tisch uitzicht op de vulkaan. De dieren twee aan twee, de dieren twee aan twee. Eli heeft hem zeker nodig; maar zijn komst is overbodig. Ja, voor de grote en voor de kleine wil de heer een helper zijn. Ze deden goed hun best, om ons te pleasen. Rood zijn de kersen, rood zijn je wangen. Eén voor de meester, en één voor zijn vrouw, en één voor het kindje, dat bibbert van de kou.

Next

Vlak bij de blauwe luchten en de sterretjes van goud

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Dus ook maar ff de boel daarvoor regelen. Nou, dan heb je het niet al te breed. Zie je dat niemand ieder verder gaat? De dieren gingen mee, de grote en de kleine, met Noach en de zijnen. Waar bleek, dat ook de afzuigkap niet werkte. De melodie is gebaseerd op een lied van Broedergemeente en stamt uit 1740. Jongens, meisjes, aan de kant, want daar komt een grote olifant! Hij had zijn wasmachine stuk.

Next

Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Veel foto's bekeken van ons in Nederland, hij keek zijn ogen uit. En voor mij rijstebrij, o wat heerlijk smullen wij! Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Helaas is de bewolking komen opzetten en zien we het eerste gedeelte niet heel veel. Ook voor zieke kinderen zorgt hij kent hun tranen, kent hun pijn Ja voor groten en voor kleinen Wil de Heer een helper zijn. En achter al die raampjes daar zaten zoveel kinderen. Ik houd van kinderen, ik houd van oppassen en ik vind het leuk om kinderen naar bed te brengen. Wij vinden het zo moeilijk, wij zijn nog klein, maar wilt U, lieve Heere, een Helper zijn.


Next

Kaart: Hoger dan de blauwe luchten

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Diep zit Jozef in de put. Miesje de mus maakt haar huis het liefst in donkere gaatjes. Wat is nu de bedoeling, moeten wij nu gewoon beginnen?? O, dat was een wonder. Ook voor zieke kinderen zorgt Hij Kent hun tranen en hun pijn. Loop maar in de regen, loop maar in de wind. Daarom dit blogje over 'Hoger dan de blauwe luchten' Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud woont de Vader in de hemel die van alle kind'ren houdt Op de blijde lichte dagen, In de lange, donk're nacht Altijd wil Hij voor ons zorgen Altijd houdt Hij trouw de wacht.

Next

Muziekdoosje

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Riobamba was én is een belangrijke spot voor de handel in Ecuador. De ark alleen bleef droog, de ark alleen bleef droog. Genre : Kinderlied Doelgroep : Kinderen Herkomst Taal : Nederlands Land : Nederland Periode : 20e eeuw Dichter: A. We hebben een leuke avond gehad. Grote poten, grote oren en een grote slurf van voren.

Next

Kaart: Hoger dan de blauwe luchten

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

We stoppen bij een diepe kloof, waarop we van bovenaf een mooi uitzicht hebben. Lees je Bijbel, bid elke dag, opdat je groeien mag. Ben benieuwd naar dit cadeautje naar wat komen gaat vandaag spannend, leuk, ik heb er zin in! Also for the children that are ill, he takes care of knows their tears and their pain, Yes, for the big ones and the small ones children he wants to be a helper. Ja, voor de grote en voor de kleine wil de heer een helper zijn. En dat tussen de kerststal en de kerstboom. Zie ook: English non-singable translation: 1. God die alles maakte de bloemen in de wei de vissen en de vogels zorgt ook voor mij! Jan heeft zijn bordje niet helemaal leeg gekregen het was zijn favoriete eten niet.

Next

Hoger dan de blauwe luchten (met tekst) Evang. Liedbundel 439

hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud

Eerst kilo's zooi an de kant zetten voor we überhaupt bij de machine konden komen. De duimpjes zijn de dikste, de pinkjes zijn maar klein. In de kring, in de kring kom ook in de kring kom erbij, je hoort erbij! Zo zing ik heel graag een liedje dat mij geleerd is toen ik klein was. Hoger dan de blauwe luchten is een kinderlied met tekst van A. Met een slavenkaravaan, moet hij naar Egypte gaan. Lees je Bijbel, bid elke dag, opdat je groeien mag; opdat je groeien mag, opdat je groeien mag.

Next