50 vuotis runo. Mitä tekstiksi 50 2019-02-22

50 vuotis runo Rating: 4,9/10 786 reviews

50

50 vuotis runo

Kun viisikymmentä vuotta täytät nelikymmenvuotiaalta näytät askel on kolmenkymmenen ja luonto kahdenkymmenen. Ehdotankin, että perit pääsymaksun tai osallistumismaksun juhliisi! Juhlissa kiersi myös vanhoja kuvia minusta, -vauvana. Nyt on viimeinkin aika… — opetella liikennemerkit — aloitta laskujen maksaminen ajallaan — luopua roskaruoasta — lakata käymästä diskoissa Pian ovat vuorossa lämpökerrastot ja kaksiteholinssit. Kertakaikkiaan ihanat juhlat rakkaittesi ja ystäviesi keralla. Aikapoika kun heilahtaa ovesta, kuuluu huokaus neitojen povesta.


Next

50 Vuotis hääpäivä runo

50 vuotis runo

Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. En ainakaan itse halua saada lahjaksi viinipulloja tai kukkamaljakoita, niitä voin ostaa itsekin. Taas vuosi vierähti ja mittari eteenpäin kierähti. Ko viisaut ja kokemust on enempi ko kaheskymmenes teinis yhteens. Kyllä täysiä kymppejä kunnolla juhlia pitää! Kerran kukkii ruusu pieni, kerran kuihtuu kukka pois. Eeva Kilpi Vaikka elämä nuoleekin paljaaksi pään, tosi poika ei vanhene ikänään! Hääpäiville eli avioliiton solmimisen vuosipäiville on omat nimityksensä yhdessä. Syntymäpäiväonnittelu 70-vuotiaalle Äänettömästi meitä kaikkia se lähenee, sen huomaa kun askel lyhenee.


Next

Syntymäpäivä, nimipäivä

50 vuotis runo

Avopuolisoni ja Kissa-herran kanssa elelen rauhallista elämää omakotitalossa Syyskuun -14 alusta pysyvällä työkyvyttömyyseläkkeellä. Birgit mummu Nyt on aika kouluun mennä, jättää leikit lapsuuden. Tietenkin on jokaisen oma päätös, miten juhlansa järjestää, mutta silti rahan pyytäminen on moukkamaista, ja osoittaa kutsujalta huonoa käytöstä. On hänelle suotu taito tärkeä tämä, elä hetkessä, äläkä elämättä jätä! Se on nuotion hehku hiljainen ja roihua polttavan kuumaa. Olimme molemmat todella tyytyväisiä saamiimme meikkeihin. Elämää ahmi, riemuitse olosta, ilon anna pursuta joka kolosta. Tuovat ystävät onnea ja iloa, ja varmasti lahjoja tuhat kiloa.


Next

Runoja 50

50 vuotis runo

Kaikki lahjat siis todellakin ihania, tämän otin esille täällä siksi että on vähän erikoisempi ja erilaisempi lahja! Tänään tahdomme Sinulle Onnea toivottaa. Enkelin siipien havinaa ja iloa onnea syvää. Vauvantuoksu, untuvatukka, jalassa vaaleanpunainen sukka. Vaikka yö olisi pikimusta, et jäisi vaille rutistusta. Kaikki niin ihania, mutta on yksi lahja jonka nostan tässä esille, -sen erikoisuudesta johtuen. Elämässä on paljon pieniä hetkiä, jotka vain jäävät mieleen. Tänään sait sä varmaan, hiuksiin ensi harmaan.

Next

runoja

50 vuotis runo

Olen ollut jo pitkään 2 lapsen yksinhuoltaja mies kuollut , pojat nyt omillaan. Sinä kylvit mun polkuni kukkihin ja korpeni kotimaiksi. Olkoon päiväsi kaunis ja onnellinen. . Vaikka yö olisi pikimusta, et jäisi vaille rutistusta. Itsesäälissä on turha kylpeä, rypyistä on osattava olla ylpeä! Vuodet vierii ja ihminen varttuu.

Next

Syntymäpäivä, nimipäivä

50 vuotis runo

Onnea, onnea, onnea vaan, punainen tupa ja perunamaa. Olkoon sinulla onnenpäivä, väistyköön jokainen pilvenhäivä 32. Olkoon onneksesi olkoon onneksesi juhlapäiväsi tänään olkoon onneksesi ilon silmillesi riemun mielellesi nämä kukkamme tuokoon olkoon onneksesi tänään ystäväsi tulleet on luoksesi ja me toivomme kaikki olkoon onneksesi. Vuodet vierii aina vaan, hirveen isot toivotukset sinä saat. Kun nukut, kuuluu taikasana ja heräät vuotta vanhempana.

Next

40

50 vuotis runo

Ainoa ehto oli, että oli samalla hankittava joku Estee Lauderin tuote. Mä toivon, että lahja tää Sun kehoasi lämmittää ja aina milloin yllesi sen kiskot ja arkivaatteet nurkkaan viskot se Sulle juhlamielen tois ja kaikinpuolin hyvä ois! Paljon onnea sulle, paljon kakkua mulle, paljon onnea vaan, kunhan kakkua saan… :- Arvioi puutarhasi kukkien mukaan, putoavia lehtiä älköön kirjatko kukaan. Ne hyvin luistaa vaikka mikä on keli Ei pelattu vielä oo sunkaan peli. Laulu kevätlintusten, tuovat mieleen sen, on taas aika onnen toivotusten, onhan nimipäivä sulla, meillä ilo luokses tulla. Kas asia on niin: ei onnea voi kääriä niin valtavia määriä. Sinun ei tarvitse kertoa minulle, kuinka suuresti minua rakastat, mutta kerro Rakkaani silti. Hallussas varmaan on nuoruuden taika, kun pysty ei Sinuun vuodet, ei aika.

Next

50:lle joku värssy tai onnitteluruno korttiin?

50 vuotis runo

Ainut tapa elää kauan on vanheta 140. Katso Kotilieden koosteet: Rekisteröidy Kirjautuminen sivustoillemme on muuttunut 23. Tulkaa kaikki pöytään istumaan ja jätskit, kakut maistamaan. Pienet murheet ei kokenutta paina. Taas on kymmenen vierähtänyt ja juhlan aika ehtinyt.

Next